2015-04-25 1880 views
行過銅鑼灣馬路時,抬頭見到有露台既餐廳,已經被吸引,而且見午餐既價錢都可以接受,就親星期五happy friday 約埋同事試新野。menu 有5個選擇,D 同E 較為吸引。餐湯應該係西蘭花湯,唔會好傑身,仲有西蘭花粒,有口感。 另外沙律係落左果醋之類,食落好fresh 好開胃。 正題,西冷煎得比較熟,waiter 冇問我要幾成熟,食開7成熟既我會覺得比較鞋口,肉質唔夠嫩。而同事食既豬仔骨都話唔錯,個味調得好,唔會over cook。到埋單果時先知全單有8折,每人唔使100蚊,咁有格調既環境都抵食,不過出餐時間較慢,有待改善。
menu 有5個選擇,D 同E 較為吸引。
,有待改善。
Lunch Set Menu
餐湯及沙律
D- BBQ 豬仔骨配薯菜
E - 燒汁香煎西冷配薯菜
2015-04-24
$97 (Lunch)
餐湯及沙律
D- BBQ 豬仔骨配薯菜