2023-11-01 407 views
去咗紅磡探朋友🥰 順便同佢一齊食lunch😍 就去咗佢屋企附近呢間餐廳❤️ 我哋叫咗兩個午市套餐😎 已經包咗自助沙律吧🥗 餐湯同餐飲🍹 叫咗熱雜果紅茶☕️ 同埋熱咖啡(跟餐+$8)沙律吧有生菜🥬 紅菜頭、 薯仔沙律🥔 等等可以揀🥰 仲有千島醬同埋黑醋可以做調味😍 所有食材都幾新鮮🌿檸檬海鹽燒日本宮崎豚肉扒, 薯菜🐷 ($148)豬扒肉同脂肪嘅比例幾平均🥰 質感軟熟juicy😍 仲跟咗香脆嘅薯條🍟烤美國特選帶筋牛肩扒(8安士), 薯菜 🐃 ($188)牛排分量十足🥰 肉味好濃❤️ 同樣口感軟熟👍🏻 我哋仲將薯菜改咗做茄汁意粉🍝夢遊仙境雪糕巴菲杯🍦 ($88)巴菲杯入面有士多啤梨雪糕🍦 爆漿珠珠、蛋糕🍰 營養早餐片片同埋啫喱🥰 口感豐富❤

檸檬海鹽燒日本宮崎豚肉扒, 薯菜🐷 ($148)

烤美國特選帶筋牛肩扒(8安士), 薯菜 🐃 ($188)

夢遊仙境雪糕巴菲杯🍦 ($88)
2023-10-29
Type of Meal