呢間野依家真係好抵食,星期一至四晚市早鳥半價,連加一每位$125 咋!雖然我唔敢講佢超好食,不過以呢個價錢有辣炒雞再加火鍋任食,真係性價比高✌🏻決定寫篇食評幫佢平反。柳氏家做咗半價之後,佢同層有幾間真係人都冇個,我哋book咗6點,未夠鐘去到門口已經有十幾廿人等枱,隔離幾間係一個人都冇...係冇人!因為我哋有book位,所以我哋係第一批入座😁一坐低先叫個招牌辣炒雞,要咗炒拉麵,加豚肉&牛肉其實食完個辣炒雞已經好飽,可能我偏細食啦😆跟住我就走左出去影相✌🏻雖然話唔係有好多靚嘢食,但基本嘅都有齊,嘢飲差咗啲得汽水同果汁機,冇咗以前啲罐裝另外仲有d甜品迷你蛋糕之類的,我太飽冇食到。Book 6pm,7:30pm前埋單就有半價 (兩位起)好滿足嘅一餐,我同friend飽到飛起,食完要去樓下shopping幫助消化同振興經濟😆

因為我哋有book位,所以我哋係第一批入座😁
一坐低先叫個招牌辣炒雞,要咗炒拉麵,加豚肉&牛肉

其實食完個辣炒雞已經好飽,可能我偏細食啦😆
跟住我就走左出去影相✌🏻

另外仲有d甜品迷你蛋糕之類的,我太飽冇食到。

Book 6pm,7:30pm前埋單就有半價 (兩位起)
$125 (Dinner)
  • 柳氏家辣炒雞