2018-11-10 240 views
銅鑼灣正宗印度菜推薦👍🏻👍🏻👍🏻如果想食印度菜,依到係個唔錯既選擇👍🏻坐得舒服,而且整體價錢合理。【印式菜角】呢味小菜令我對脆炸食物改觀!佢炸得香脆而不油膩不在話下,入而咖喱更加錦上添花,香濃入口又清新,難得!佢嘅【秘製羊肉卷】都好出色,豆蔻、籽然嘅配搭非常出眾,令到羊肉味更加香濃,同時別具印度特色。【免治羊肉烤餅】係全晚最佳,食過一定想番尋味!首先烤餅烘得好靚,中意食烤餅嘅人一定中意佢夠乾身;再加上入面免治羊肉帶有餘溫,而且亦無羊騷味,連烤餅咬一啖 —— 齒頰留香莫過於此😆【印度香飯】份量大大碟,而且又係岩岩煮好就上檯,又香又夠穫氣😄👍【清炒時菜】個人好中意食菜,忍唔住都叫左碟清芥蘭食,賣相好綠夠fresh,味道可以中和下全晚嘅飯菜,不俗😀

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)