車來車往既公路巴士站旁邊 有間好搶眼既黃巴士造型既小食店 名為巴士美食站呢度有即拉皺皮腸粉食 配料選擇有生菜 冬菇 雞蛋 粟米 瘦肉 叉燒 鮮蝦我做人簡單少少 食個雞蛋腸粉 ($15) 兩個蒸盤 其中一個有落雞蛋 倒上粉漿後放入蒸櫃 大約2-3分鐘就整好 從蒸盤撥撥撥出黎 淋上豉油~ 腸粉熱辣辣 好綿滑 蛋香亦不錯哦😋😋另外仲有手抓餅!! 價錢平過出面幾多度果間手抓餅店! 比出面抵食!😊😊餐牌推薦左幾隻combinations 我揀左牛肉漢堡+芝士+生菜 ($22)餅皮脆卜卜幾香口 食手抓餅最緊要有溶溶地既芝士!😍 漢堡扒唔係平時m記果隻 食落冇平時咁油咁鹹 都ok夾既 生菜外形望落有d奇怪 但都脆口佢仲可以加沙律醬/辣椒醬/茄汁 加沙律醬是必須吧 加埋佢隻甜甜地既辣醬 幾開胃😋呢度仲有撈麵等小食 唔怪得住隔離poly新hall既同學都成日黎幫襯佢

雞蛋腸粉

牛肉漢堡芝士生菜手抓餅