經過荃灣區大河道見到迷日食堂,粉紅色的裝潢好吸引,望實食物Mon,買左幾樣外賣~😎無肉主義弁當係素食者的恩物,素肉好似豬肉但其實由素食材料而成,但炸得外脆內嫩,肉質又豐腴,配個白飯加2粒和果子,好食~ 三文魚粉混合埋~簡直一流!😌炸豆腐魚餅好大份,又足料,豆腐味濃郁,魚餅又炸得好香口同彈牙,值得試!👍秘製雞肉彈係我食過外賣店最努味,間店秘製香料好味道,雞肉又好有口感,食得好滿足~😋野菜薯彈又係素食者的喜好,薯仔融合野菜,十分健康~🥳甘栗紫薯彈的外皮十分鬆脆,甘栗係原粒放入去混合紫薯的甜味,簡直係美味!總括而言,整間迷日店地點又易搵又多款式,會叫朋友買,值得推薦~🫶

😌

野菜薯彈又係素食者的喜好,薯仔融合野菜,十分健康~🥳

TakeAway