2021-12-14 54 views
早兩日放工去左荔枝角行D2 Place, 行到咁上下當然要搵下嘢食啦!經過見到呢間「Eris’s Kitchen」幾得意喎!可以比人係室內打Golf😂再睇下個餐牌,晚市套餐買一送一!嘩…好似幾抵喎!就試一試個味道如何先!晚市套餐$498(買一送一)精選麵包籃牛油果西柚沙律🥗食落好清新!西柚配上沙律醬汁酸酸甜甜食落好開胃!🤤椰菜花忌廉濃湯好綿滑嘅忌廉湯!飲落完全唔係罐頭忌廉湯咁!正😋白酒煮法國藍青口青口好入味!食落好鮮甜!用料十分新鮮👍輕煎帶子配西班牙腸檸檬牛油汁大大粒帶子食落口好滿足嘅感覺😋海蝦辣椒蒜片意大利麵海蝦好彈牙😋配上辣椒🌶️同 蒜片,好醒胃!意大利麵亦煮得岩岩好,軟硬度手適中!香煎三文魚配檸檬牛油汁煎到好香脆,尤其係三文魚塊皮🤤法式朱古力泡芙條蘋果撻配雪糕紅酒🍷(跟餐+$78)什果賓治(跟餐+$15)好抵食!質素亦都相當之高😋店內的服務員親切有禮!

晚市套餐$498(買一送一)

精選麵包籃

輕煎帶子配西班牙腸檸檬牛油汁
大大粒帶子食落口好滿足嘅感覺😋

海蝦辣椒蒜片意大利麵

香煎三文魚配檸檬牛油汁
煎到好香脆,尤其係三文魚塊皮🤤

法式朱古力泡芙條
蘋果撻配雪糕
紅酒🍷(跟餐+$78)
什果賓治(跟餐+$15)

好抵食!質素亦都相當之高😋店內的服務員親切有禮!