2018-04-12 1525 views
「金蒜粉絲蒸貴妃蚌」好耐冇食貴妃蚌,感覺好開心。粉絲索晒所有蒜蓉跟海鮮的鮮味,好味道!「頂級叉燒皇」果然係招牌菜。師傅燒得超水準,肉質嫩滑,半肥瘦叉燒,有入口即溶的感覺,下次食飯要再encore!「清蒸富貴龍躉班」本人好喜歡吃魚,簡直無「魚」不歡。酒樓往往因為廚房設施齊全的關係,所以無論蒸大魚細魚,絕對冇難度。不過本人發現了一個問題,酒樓煮的魚,往往出現一個情況,就是會帶點汽油味。這點是無可避免的。同行所有朋友當中,就只有本人吃到這個味道。所以整體問題不大。「極品燒鵝皇」跟叉燒皇有同一滿足又開心嘅食後感。燒鵝肥美,燒得非常香。師傅功夫一流!*酒樓有提供BB櫈。
「金蒜粉絲蒸貴妃蚌」
「頂級叉燒皇」
「清蒸富貴龍躉班」
「極品燒鵝皇」
*酒樓有提供BB櫈。
2018-04-07
$115 (Dinner)
  • 頂級叉燒皇