2022-12-24 23 views
今日下午去左朋友家,走時係巴士站附近買埋外賣回家,呢間海南雞飯舖都幾正,又平又好食!我嗌左個海南雞飯配埋湯係油飯都係40元,全日同價,真係超值,d雞好滑,份量都多,而且三種醬料都好味,正呀!!另外我老公要面,佢就食左帆立貝喇沙摻摻,是油面同米粉2種面的,喇沙湯底香濃美味,吾算辣,好惹味,同埋除左好多粒帆立貝外,仲有蜆,蛋,魚蛋,芽菜等其他配料,口感豐富,外賣是分湯的,吾怕回到家d面淋晒。點了2小食, 南乳雞翼同埋豬頸肉,雞翼香口南乳咸香又吸引, 豬頸肉好抵食,記得28蚊,有成大盒,香脆又嫩滑,好味!全部先百多元,又好食,份量又多,抵食。

全部先百多元,又好食,份量又多,抵食。