2024-07-06 227 views
好長時間冇嚟沙田逛,而家好運中心多左好多各式各樣嘅食店,今日黎到呢間二鍋頭,門口貼有價目表,清晰易明。款式、配搭非常之多。無論你揀邊一款火鍋,火鍋前均可以品嚐黑椒豬手煲、二鍋頭惹味雞煲、嫩滑酸菜魚煲及秘製火焰牛尾煲。我哋今日首先試嘅係牛尾煲,店員小哥好細心,每一個步驟都會事先說明,加左少少酒落牛尾煲度,視覺效果一流,牛尾經過長時間燉煮,口感軟嫩,牛味濃,仲食到少少酒味。火鍋同樣好多湯底選擇,我地今次揀嘅係豬骨湯底,湯底鮮甜味美,跟餐每位有1客安格斯牛小排,灼幾秒就食得,口感嫩滑。另外食咗好多款嘅食物,有鮮滑牛、鮮蝦、墨魚滑、響鈴、水餃、肉丸及蔬菜等,特別欣賞佢手機落單,材料可以選擇好少嘅份量,啱哂我呢啲好想每樣試少少嘅食客。

無論你揀邊一款火鍋火鍋前均可以品嚐黑椒豬手煲、二鍋頭惹味雞煲、嫩滑酸菜魚煲及秘製火焰牛尾煲。

我哋今日首先試嘅係

火鍋同樣好多湯底選擇,我地今次揀嘅係

另外食咗好多款嘅食物,

2024-07-02
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$268 (Dinner)