2008-07-02 17 views
有一晚去到九龍城搵野食, 偶然行過呢間泰國菜館, 於是毅然入去試下.其實今次係第二次幫襯, 今次至黎寫食評, 但得出黎結果都係 “抵食又好食”由於兩個人點唔到好多野, 因為怕食唔哂~1.串燒. (因為我唔食牛, 所以點左雞同豬, 好入味, 個沙嗲汁好好味)2.乾炒泰式海鮮河 (一D 都唔油, 讚!)3.無骨鳯爪 (個亞姐好好呀, 佢話怕辣D汁可以分開上, D鳯爪好新鮮)4.椰菜苗 (正!!!好爽口,上次用豆醬今次蒜蓉一樣好食!)雖然係一間無乜裝修0既小舖, 但服務同食物都好, 所以覺得有誠意, 要支持下~點完菜後見到隔離枱叫左個炸蝦餅, 個樣炸得好靚同厚身,(就係樓上個位朋友影果張相) 下次一定要試下.

由於兩個人點唔到好多野, 因為怕食唔哂~

2.乾炒泰式海鮮河 (一D 都唔油, 讚!)