2011-08-28
今日同男友行屯市,撞岩晚飯時間就順手打個轉睇下有咩岩食 .點知見到原來id:c 個層開左間爭鮮 仲寫話推廣價8蚊碟就膽粗粗去試1試 . 我地排隊個時7點左右.條龍已經排到好鬼長 . 但係點知條龍又郁得幾快 . 7點4,5 左右我地就已經坐底左 . 由於得50分鐘時間 , 感覺上好趕 ,所以1坐底我地就已經拿拿聲拎野食 .望上條迴轉帶選擇何其多 仲分好哂類別 .壽司方面 , 飯偏細舊 同埋唔夠凍 . 但係d魚生就夠新鮮 . 可能係因為人多的時間流量夠大.帆立貝 牡丹蝦 係推介 . (特別係冇諗住佢$8 碟會有lee d比較貴d 的食材)刺身方面三文魚就真係1定要食三文魚刺身真係令. 油脂同肉比例幾均衡.不過就比較細舊小小 . 但都夠厚身 . 吞拿魚就差d喇 . 雪得太凍喇 .希靈魚就冇咩特別 普普通通啦 軍艦比較差小小 . 個3文魚子軍艦睇落都幾新鮮 . 但食落就只係ok . 個海膽都只係1般役 . 另外直得1提ga係佢地ga帶子 . 有豉油碟咁大隻 食落鮮甜 $8 真係幾抵食 . 我同男友食到飽飽都只係同左半個鐘左右 . 其實限時50分鐘聽落唔夠 但坐落都係夠的 . 我地total
我地排隊個時7點左右.條龍已經排到好鬼長 .
望上條迴轉帶選擇何其多 仲分好哂類別 .
壽司方面 , 飯偏細舊 同埋唔夠凍 .
但係d魚生就夠新鮮 . 可能係因為人多的時間流量夠大.
帆立貝 牡丹蝦 係推介 .
(特別係冇諗住佢$8 碟會有lee d比較貴d 的食材)
刺身方面三文魚就真係1定要食
三文魚刺身真係令. 油脂同肉比例幾均衡.
不過就比較細舊小小 . 但都夠厚身 .
吞拿魚就差d喇 . 雪得太凍喇 .
希靈魚就冇咩特別 普普通通啦
軍艦比較差小小 .
個3文魚子軍艦睇落都幾新鮮 . 但食落就只係ok .
個海膽都只係1般役 .
另外直得1提ga係佢地ga帶子 .
有豉油碟咁大隻
食落鮮甜 $8 真係幾抵食 .
我同男友食到飽飽都只係同左半個鐘左右 .
其實限時50分鐘聽落唔夠 但坐落都係夠的 .
我地total 食左22碟 . 埋單連加1都係194 .
整體黎講 , 等候時間唔算長.
店入面環境衛生都ok
不過係坐得迫d .
服務1般 , 可能因為唔洗落單唔洗唱單個d 變左其實都冇咩服務可言.
不過我見部份店員對老人家都幾貼心的 .
野食方面, 1分錢1分貨 對於佢ga野食 我已經覺得lee 個價錢黎講真係算抵食.