呢度食早餐雖然唔算平,不過份量多,我覺得如果唔係太肚餓嘅話,真係一份兩個人食都夠,一個人食就好飽飽,夠哂滿足添!葡式餐肉粒螺絲粉 + 單拼三文治 + 餐飲 $23餐飲轉凍鮮奶只係 +$2『係枝裝維記金蓋鮮奶嚟呀!超抵!!!』火腿通粉 + 菠蘿油 + 凍檸茶(凍飲同樣 +$2) $25葡式餐肉粒螺絲粉 ~ 湯底係蕃茄湯,極濃蕃茄味,仲有好多大大粒嘅餐肉,不過食到底見到D未溶的橙色粉粒,唔知湯底係咪用滾水就咁開呢?不過都極好味!單拼三文治 ~ 我選了我最愛嘅蛋治,蛋夠滑方飽好軟!三文治唔係得半份係全份,所以超抵食,大大碗嘅螺絲粉 + 一份三文治,仲有一支鮮奶,係咪兩個人食都OK呢!不過我今日自己食一份,好滿足!嘻嘻!火腿通粉都係大大碗,不過就係普通茶餐廳咁,夠飽咁啦!但個菠蘿油就大大個,好香好軟,鮮油大大塊,好好味!檸茶一般般啦!所以我都係飲咗我最愛飲嘅鮮奶!D姐姐做嘢幾快手架,仲好好口添!抵食又OK!住得近大家都可以試吓!
葡式餐肉粒螺絲粉 + 單拼三文治 + 餐飲 $23

單拼三文治 ~ 我選了我最愛嘅蛋治,蛋夠滑方飽好軟!

火腿通粉都係大大碗,不過就係普通茶餐廳咁,夠飽咁啦!
但個菠蘿油就大大個,好香好軟,鮮油大大塊,好好味!
檸茶一般般啦!所以我都係飲咗我最愛飲嘅鮮奶!

2009-06-27
$25 (Breakfast)