2022-09-07 25 views
呢日去完觀音廟,發現黃埔站附近有一間新開的壽司外賣店,門面都幾光鮮。而且有多款壽司、刺身、丼飯、小食等選擇,真係花多眼亂。估唔到外賣的質素都咁好,而且價錢都合理👍🏻.🐟炙燒魚生丼 $120我就選了🔥炙燒,因為喜歡炙燒後更香,令魚油迫出,味道更豐富。入面有拖羅、三文魚、鰻魚、帆立貝、魷魚、左口邊,份量十足而且好新鮮,每款都有多於一塊,滿佈成個丼飯😍.💕豊洲市場魚王丼 $148而老公就揀左另一款丼飯,裏面有多款刺身🤩包括:日本海膽、三文魚、油甘魚、深海池魚、真鯛魚、甜蝦、三文魚子。每款都好鮮味,估唔到外賣店都有甘高質的刺身👍🏻平民價錢,高級享受😎仲有我最愛嘅海膽!
呢日去完觀音廟,發現黃埔站附近有一間新開的壽司外賣店,門面都幾光鮮。而且有多款壽司刺身、丼飯、小食等選擇,真係花多眼亂。估唔到外賣的質素都咁好,而且價錢都合理👍🏻
🐟炙燒魚生丼 $120

💕豊洲市場魚王丼 $148