2024-06-19
謙謙話溫書太累唔想出街食,叫我shopping完買d,丼飯壽司返去做晚餐,咁啱見到日之苑d野會啱謙謙食就買左返去。✡️ 和風牛肉便當 ~ ,可以選擇兩款加錢項目,我就加$6 換兩件肥美大件的三文魚壽司和加$20換 5片三文魚刺身,刺身厚度適中口感豐富鮮美。 和風牛肉加上洋蔥去煮加香甜可口的醬汁拌飯食一流。✡️ 角切刺身飯 ~ 謙謙最愛角切刺身飯,因為每樣刺身都有d 仲要有玉子,青瓜,蟹籽全都係佢最愛的食材,只需加醬油拌勻食已經好滿足。✡️ 加洲卷 ~ 呢到的卷物份量幾大件, 一盒6件,喜歡佢外邊有蟹籽脆卜卜內裡包青瓜蟹柳玉子,越簡單越好味。另外日之苑仲有限定優惠⬇️⬇️⬇️只要買滿$100以上就可以加 $10加購(黃豆粉/抹茶粉麻薯)我就加購左黃豆粉麻薯, 麻薯軟糯口感加上黃豆粉香,我同謙一粒接一粒咁爭住食。
另外日之苑仲有限定優惠⬇️⬇️⬇️