2021-11-03
油麻地除左去果欄買生果之外🫐🥑🍓🍇🍑🍒仲有間🎊新開既𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕外賣專門店🥡我地就買左個🤑勁抵既𝟐人餐👫~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪𝟐人餐 👫 ($169)▪包左🔸𝟏𝟐" 大批𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕 𝟏個 🔸肉醬意粉🍝 / 蘑菇飯🍄🍚 𝟏個🔸脆雞✨🐔 𝟐件🔸野飲🧃🥤 𝟐款.▫️12" 大批Pizza🍕有6️⃣款口味揀,我就揀左鮮蝦🦐海鮮🌊薄餅,都幾足料🤩薄餅係薄批底🤏🏻面配料有好多蝦🦐 • 黑橄欖🫒 • 紅椒♥️ • 紅洋蔥🧅 • 𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 🧀半溶既芝士真係好正🤤.依款𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕只加左 𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 1️⃣種,但芝士味🧀都幾出,下次可以試下佢個🧀芝士控🧀𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕,有4️⃣種芝士🧀一定好爽。或者約個鍾意食辣🌶既朋友,一齊試辣肉腸𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚😎.▫️肉醬意粉 🍝意粉份量好大🤗面頭肉醬🐷都幾多再加左蕃茄醬🥫同芝士🧀焗,食落酸酸甜甜😝.▫️脆雞 ✨🐔即叫即炸🔥,可揀辣🌶 / 唔辣無辣不歡既我,梗係揀辣啦🌶表頭加左♥️辣粉,雞皮脆脆✨炸漿🤏🏻薄薄地,唔會好厚。.▫️野飲(汽水🥤) 有5️⃣款揀 / 維他紙包野飲🧃邪惡😈到底,我揀左忌廉 &
仲有間🎊新開既𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕外賣專門店🥡
🔸脆雞✨🐔 𝟐件
🔸野飲🧃🥤 𝟐款
▫️12" 大批Pizza🍕
有6️⃣款口味揀,
我就揀左鮮蝦🦐海鮮🌊薄餅,都幾足料🤩
薄餅係薄批底🤏🏻
半溶既芝士真係好正🤤
或者約個鍾意食辣🌶既朋友,一齊試辣肉腸𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚😎
▫️肉醬意粉 🍝
意粉份量好大🤗
面頭肉醬🐷都幾多
再加左蕃茄醬🥫同芝士🧀焗,
食落酸酸甜甜😝
▫️脆雞 ✨🐔
即叫即炸🔥,可揀辣🌶 / 唔辣
無辣不歡既我,梗係揀辣啦🌶
表頭加左♥️辣粉,雞皮脆脆✨
炸漿🤏🏻薄薄地,唔會好厚。
▫️野飲
(汽水🥤) 有5️⃣款揀 / 維他紙包野飲🧃
邪惡😈到底,我揀左忌廉 & 雪碧檸檬靑檸🍋
🔺 價錢都幾抵食,特別係套餐🤑
𝟏人都有套餐 ($36 - $58)
𝟐人👭 • 𝟑人👨👩👧 • 𝟒人👨👩👧👦 • 𝟖👨👩👦👦👨👩👧👧人套餐($169 - $457)
幾多個人食都買到岩既份量❣️
🔺𝟔款𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕入面 ,仲有☝🏻款係素食🌱真係滿足晒大家既需要👏🏻
5 🌟為滿分
味道: 🌟🌟🌟🌟
環境: (N/A)
服務: 🌟🌟🌟🌟🌟
性價比: 🌟🌟🌟🌟