2021-11-23 23 views
🌕Hello我係Moon🌕現時嘅外賣pizza店除咗有鼎鼎大名嘅Pizza之外,🤪亦都有唔少外賣餐廳可以值得一試😳當中就包括喺油麻地呢一間薄餅型, 😌同樣佢哋嘅Pizza亦都係經典之選,😌最抵食就莫過於二人套餐,又可以食到一個大批,😛另外又可以揀飯或者意粉,☺️仲有每人一件脆雞同埋汽水, 兩個人食絕對夠晒數🤣芝士控薄餅- 🤤如果冇芝士就成就唔到一個好嘅Pizza, 咁倒不如Pizza入面淨係有各式各樣嘅芝士, 😍全芝士亦都唔代表味道會單一,反而有四重嘅感覺,🥳例如有水牛芝士嘅煙韌再加上車打芝士嘅濃厚,巴馬臣芝士嘅鹹香同埋菲達芝士嘅顆粒感,😛就係因為每款芝士嘅味道同埋質感都唔同所以先有個特別嘅感覺😁蘑菇飯- 😀大大個蘑菇飯兩個人食亦都顯得綽綽有餘,夠晒多飯唔怕唔飽,🥰而且蘑菇亦都切得大大片咁先有口感,😍不過反而欣賞蘑菇汁清清淡淡,送飯真係一流😍炸雞- 有幾款味道可以選擇,😆悉隨尊便。 孜然味就夠晒燒烤嘅味道…海苔就清清地而帶有少少新鮮感,😄但重點都係所整嘅炸雞冇皮而且皮唔韌唔硬,😤確係外脆內軟嘅形容詞可以完美咁樣演繹到雞嘅亂畫同濕潤同時出面亦都保持乾身脆卜卜😎🌕最後Moon Moon 真係
🌕Hello我係Moon🌕

🌕最後Moon Moon 真係好滿意呢間薄餅餐廳,間唔中喺度買下外賣都幾好㗎!🌕
TakeAway