2021-11-13 46 views
位於巧明街同鴻圖道交街,地下是茶餐廳,樓上則是酒樓,係Openrice見呢度既燒味唔錯,就決定試下。茶餐廳裝修新淨,而且卡位勁多,位同位之間夠寛敞,唔會有擠迫感。員工感覺都幾有活力~服務都唔錯😁打開menu, 款式非常多,大概是滿足在附近的上班族。西至歐陸早餐、中至中式點心~非常多元化。叉燒燒鵝飯,套餐價,非常抵食,份量亦非常大。叉燒不會過甜,肥瘦均勻~燒鵝呢,今日比較Lucky, 有鵝髀😻😻 燒鵝非常肥美~不過食完真係好飽。同伴簡左「羊腩飯」,又係大大份,$78 有交易😻😻 冬天食完暖立立~ 另外想慢慢嘆,仲有羊腩煲可以點!!👍 一間茶餐廳「凍奶茶」真係好重要‼️ 水準夠!係我鐘意飲既味道!奶、茶 、糖漿比例剛好👍👍