2017-08-19 136 views
今晚想食川菜,朋友向我地介紹食老川皇。因為地點近位於旺角歐美廣場,可能早去同閒日原因吾係好多人,吾洗等位✌🏻環境好大,好有地道的風氣,未坐底已經聞到濃濃的香辣味,引起我地的胃😋 打開餐牌,價錢吾係好貴 兩個人食$200幾蚊有找 真係幾抵食首先,我地當然叫了小小前菜 開開胃😋 點了兩串串燒,雞軟骨同魷魚。燒得好入味 雞軟骨好爽口 細細粒 加埋佢啲秘制醬汁😋正鐡板水晶粉 份量估吾到咁大碟 價錢都係$60幾炸😍 水晶粉好滑身 加上麵同酱汁溶為一體 所以好入味 另外上面擺放了滿滿的椒仔同配菜😋 非常野味當然不少得主角水煮魚🐟呢度有三種魚俾你選擇:普通魚、生魚同桂花魚 我地㨂左水煮魚片(普通魚)一啲都不失禮 魚生好滑吾腥 份量好多好大碗 好適合一大班朋友食 辣味有得按自己喜好選👏👏 最欣賞他的飲品,所有生果飲品都是新鮮生果炸 所以好健康👏 食得甘熱氣一定要叫反杯雪梨檸檬清下熱

水晶粉
鐵板水晶粉

水煮魚片

雪梨檸檬
$100 (Dinner)
水晶粉
鐵板水晶粉