2020-05-28
呢間黃店💛餃子店早陣子已經外賣過一次 又大份又好食😋 跟住再encore🤩———🥢湯餃 • $38/8pcs, $42/10pcs可以選擇雞湯或者蕃茄薯仔魚湯我兩次都係叫蕃茄湯🥰 好好飲🥢煎餃 • $42/8pcs, $46/10pcs煎餃係半煎炸的 金黃色 超脆🤩 唔算好油膩👍🏻餃子有11種口味 單/雙併都係一樣價錢☺️🥟椰菜冬菇雲耳豬肉餃好足料 菜同肉既比例岩岩好 冬菇都比較大粒 好香😋🥟西洋菜豬肉餃自己本身好中意西洋菜餃 呢個都唔失望🥰🥰🥟菠菜豬肉餃食落有啲似西洋菜個隻🥟韭菜豬肉餃好重韭菜味🥟煎粟米芝士雞肉餃呢個味好適合叫煎餃☺️ 芝士味唔會過重😋🥟煎京蔥羊肉餃羊肉味重之餘京蔥味都好出 prefer京蔥味淡番少少會好啲🤏🥢醉雞 • $48好好食!仲要一定有脾食😆 雞好滑 酒味好香但又唔會over左 👍🏻🥢麻辣雞腎 • $27如果中意辣既可能會比較失望 因為真係唔辣😂 (好少好少辣) 係個樣呃人😂 上面有好多蒜 好香 雞腎唔係好爽個種 不過都幾惹味🥢滷水牛展 • $40大大塊又入味 真係超腍😋🥰餃子大大隻 叫雙併口味又唔洗加錢😛小食樣樣都份量超多😋超抵食!!2個人每人8隻餃加2個小食飽
———
🥢麻辣雞腎 • $27
🥢滷水牛展 • $40
大大塊又入味 真係超腍😋🥰
餃子大大隻 叫雙併口味又唔洗加錢😛
小食樣樣都份量超多😋超抵食!!
2個人每人8隻餃加2個小食飽到傻🤣