2023-10-16
前排經過太子果邊行過花園街見到呢間酒吧餐廳——🌟 Chapter 3 Steak Bar & Restaurant 🌟除咗飲酒都有晚餐,而且價錢唔貴好吸引,所以就入去試試佢。餐牌主食同小食選擇都幾豐富,主食嘅套餐仲有餐湯同飲品,性價比高!._.🐥|BLACK PINK雞翼|🐥呢個好特別,所以我好想試🤩黑色皮嘅雞鎚,再配上粉紅色嘅醬汁,視覺上好吸睛之餘,亦令我覺得好吸引,外皮炸到好香脆,醬汁同雞翼好夾,唔會太酸,影相都好靚💗·🦞|龍蝦汁大蝦海鮮手打闊條麵|🦞海鮮料份量都多,每蛋闊條麵都夾雜着海鮮材料,龍蝦汁滿滿充足,令到每條闊條麵都有龍蝦汁,大蝦燒得好香·🐂|炭燒澳洲安格斯肉眼扒|🐂燒汁肉眼扒燒得好香,仲有格網紋係面,配上燒汁,賣相豐富,下面嘅薯容亦好好食·/ 追加小食 /🐥|水牛城雞翼(+$48/2)|🐥滿滿嘅醬汁,酸酸辣辣,好惹味·🦪|芝士煙肉焗生蠔(+$68/4)|🦪芝士焗好香,唔係用沙律醬👍🏻配上煙肉碎,令到焗生蠔好惹味,熱辣辣又唔會膩·/ 餐湯 /🎃|南瓜湯|🎃香濃好結身,食得出香濃嘅南瓜味·/ 飲品 /🧃|蘋果汁|🧃🍊|橙汁|🍊._.
._.
🐥|BLACK PINK雞翼|🐥
🦞|龍蝦汁大蝦海鮮手打闊條麵|🦞
🐂|炭燒澳洲安格斯肉眼扒|🐂
燒汁
/ 追加小食 /
🐥|水牛城雞翼(+$48/2)|🐥
滿滿嘅醬汁,酸酸辣辣,好惹味
🦪|芝士煙肉焗生蠔(+$68/4)|🦪
/ 餐湯 /
🎃|南瓜湯|🎃
香濃好結身,食得出香濃嘅南瓜味
/ 飲品 /
🧃|蘋果汁|🧃