2019-02-14 1267 views
以前我哋都係叫外賣為主,舊舖執咗之後,好似停咗有一段時間,今次重選地方再開,地方大咗好多,不過幫襯既人一樣咁多,每次都要等10幾分鐘架。門口總是逼滿曬等位既人,眼見員工唔算太多,收銀都一腳踢,完全可以控制住場面,感覺佢好利害,訓練有數既。沙律餐依舊大大份,仲可以㨂兩款,記憶中以前只可以㨂一款,今次我㨂吞拿魚火腿粟米沙律,好足料,另外菠蘿粟米蛋,菠蘿有點出水,但味道清新,兩款完全不同口味,再配煙三文魚香草包,女仕們可能未必食得曬,我就唔浪費打包個包下午茶食。另外咖啡都好濃好得架。同我一樣喜歡咖啡可以考慮。第二次再來幫襯大家都覺得份量少咗,可能怕大家食唔曬浪費。

另外咖啡都好濃好得架。同我一樣喜歡咖啡可以考慮。

第二次再來幫襯大家都覺得份量少咗,可能怕大家食唔曬浪費。
2019-01-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$52 (Lunch)