因為“新北江”個名娘娘地,我仲一路以為個商場喺內地😂原來呢度係天水圍嘅美食基地,有好多特色小店架!今次就試咗抵食嘅漢堡佬~~take away~雙層手打牛肉芝士漢堡$52 + 細薯條連汽水$10嘩!個包真係大到塞唔到入口!唯有分兩層食,變相一層有菜同蕃茄,一層冇。牛肉夠juicy,連菜同包大啖大啖咁咬,真係好滋味,但冇菜就有啲咸,所以下次都咪咁貪心,叫返芝士手打牛肉漢堡$40就啱啱好喇~本身叫咗細薯角,但比錯咗細薯條,但好在外脆內軟,味道不錯。黃金軟殼蟹漢堡$58+ 細薯條(紫菜粉)連汽水$10香脆嘅軟殼蟹加沙律醬連生菜,味道真係冇得輸!不過我喺第二度食過更好味嘅軟殼蟹漢堡,但價錢應該貴成倍😂細薯條其實可以揀味粉,我揀咗紫菜味,幾香,但愈食愈咸,都係原味正啲~

今次就試咗抵食嘅漢堡佬~~take away~

雙層手打牛肉芝士漢堡$52 + 細薯條連汽水$10

本身叫咗細薯角,但比錯咗細薯條,但好在外脆內軟,味道不錯。

黃金軟殼蟹漢堡$58+ 細薯條(紫菜粉)連汽水$10

Type of Meal