2009-09-26 160 views
男朋友鍾意食pizza, 今晚決定試吓呢間去到門市自取, 原來有半價, 好抵. order之後只係等咗大概20分鐘, 好快手兩個人叫咗:煙肉漢堡芝士軟心批($71.5) - 好好味呀! 個批邊食落好鬆軟, 個芝心好正! 平時唔多食pizza的我,都覺得好味吞拿魚螺絲粉($21) - 我只食咗一啖, 唔係唔好食, 係俾我男朋友清晒, 佢話好正香草雜菌意粉($21) - 我食咗一半, 好味, 不過亦都好膩, 食唔晒....法式芝士火腿蒜茸包($19) - 拎到番嚟啲芝士溶晒走晒位, oh, 可憐.....我諗一整好就食會好味啲唔怪得平時經過都見到門口咁多人啦, 真係又抵食又好食, 以後唔駛叫pizza hxx了
男朋友鍾意食pizza, 今晚決定試吓呢間
兩個人叫咗:

煙肉漢堡芝士軟心批