2022-11-09 120 views
同媽媽睇完醫生,係附近見呢日間餐室,有朋友介紹話佢幾好味,於是入去試下先!由於好肚餓,叫左意粉,通粉,又想食埋佢出名既瑞士雞翼同埋薯角,咁就叫埋啦野食都比想像中大份,食飽飽,差點吃不完!😊😊環境都好有特式華田脆脆,真係有脆脆係面,仲要幾多喎,飲左兩啖,原先個面都鋪晒架,華田味好濃,唔錯跟住係紅綠豆椰汁冰,味道清清地媽媽話ok鮮牛滑蛋墨丸通,好欣賞個茄底同個滑蛋😀蕃茄炒意粉媽媽叫的,燴意粉都合格,賣相都唔錯!薯角好好味,熱辣辣,好大碟!正😋最後,我最鍾意食食雞翼,好嫩滑,瑞士汁濃,仲要雞全翼,正😄原來仲跟埋個多士同沙律,好豐富呢!總括而言,食物唔錯,夠大份,唔貴喎,夠抵食,menu. 有圖清楚易叫.,食得飽飽,唔錯!

野食都比想像中大份,食飽飽,差點吃不完!😊😊

環境都好有特式

跟住係紅綠豆椰汁冰,味道清清地媽媽話ok

鮮牛滑蛋墨丸通,好欣賞個茄底同個滑蛋😀

蕃茄炒意粉媽媽叫的,燴意粉都合格,賣相都唔錯!

薯角好好味,熱辣辣,好大碟!正😋