2021-11-06 507 views
其實一心慕名而去飲佢嘅拉花公仔咖啡㗎😍好可惜奶拉花師傅佢啱啱突然之間請假。。。所以冇得飲呀😭有少少失望㗎🥺不過橫掂都嚟到啦點都要食啲嘢嘅😁睇下佢menu,除咗冇拉花嘅嘢飲其實仲有好多嘢飲㗎,我哋選擇咗一個朱古力沙冰同埋一個朱古力咖啡沙冰😋以為係好普通嘅一杯沙冰嘢飲,嘩😱嚟到真係好震撼🥰好大杯同埋個杯飲落去唔太甜好好飲,真係飲到好多沙冰呀😁凍凍地好爽呀😅小朋友飲朱古力直情係好有朱古力味又唔太甜, 我飲嗰個朱古力咖啡又真係好有咖啡味又有朱古力味㗎喎👍 好特別又好飲又勁大杯添😍我哋想食pizza, 所以叫咗個pizza 同埋小朋友一定鍾意食薯條㗎啦🤩咁就叫咗黑松露薯條啦, 黑松露薯條泥啦 。。我哋直情“嘩”咗一聲出泥呀🤭🤭好大兜之餘仲有好多好多黑松露喺薯條上面喎😍😍黑松露薯條我哋近排都食好多🤔但係咁多黑松露喺上面嘅薯條未食過喎。。佢除咗好多黑松露喺上面之外,連個沙律醬裏面都有好多黑松露㗎睇下,係咪真係勁多呢?巴馬火腿羅勒醬pizza嚟啦🍕睇下薄嘅pizza底好乾身“正” 我最唔鍾意油嘅pizza㗎啦 😁😁Woo Pizza上邊有好多斑馬火腿㗎👍跟住中間嗰啲綠色嘅一定係係呢個羅勒醬啦, 所以完

巴馬火腿羅勒醬pizza嚟啦🍕睇下薄嘅pizza底好乾身“正” 我最唔鍾意油嘅pizza㗎啦 😁😁Woo Pizza上邊有好多斑馬火腿㗎👍跟住中間嗰啲綠色嘅一定係係呢個羅勒醬啦, 所以完全唔油架, 每一塊pizza都有好多羅勒醬係pizza上面同一大塊巴馬火腿超級, Woo Pizza 邊全部都係脆卜卜燒到燶燶哋咁樣嘅感覺食落去好脆卜卜好好味㗎👍加埋好新鮮嘅parma 同埋好似牛油果嘅羅勒醬仲有芝士💯💯直係香脆可口呀😍😍😍

最後我哋食曬啲黑松露薯條😂淨返好多黑松露醬喺度呀😁所以我哋冇浪費,將所有黑松露醬放曬落最後一塊pizza度😍😍睇下係咪勁多呢😋黑松露醬放埋落 pizza一齊食😋都係一樣咁好味㗎👍👍

Friday Cafe & Wine Bar
上環孖沙街8-10號金滿大廈地舖