2016-11-27 528 views
身為肉食愛好者嘅我,韓式放題當然係首選。環境:呢間位於佐敦呢個美食集中地嘅韓式放題店地方大,環境乾淨,坐位闊落,同一班朋友坐起上黎完全唔會有焗束嘅感覺。食物方面:前菜都係會有一啲基本韓式前菜,因為留肚關係,我每樣都試左少少,味道不俗。食物種類都好合理好足夠。愛辣嘅朋友可以試下辣泡菜湯,好入味得黎又唔會好油膩。必食:烤牛肋骨肉質彈牙,一啲都唔韌,甜甜地好好味其他肉類都唔錯除左肉類,都有其他素食。燒杏鮑菇之前,建議將菇點落牛肋骨出黎嘅肉汁一段時間先去燒,咁樣就唔怕燒乾而又有肉汁嘅鮮甜。生蠔同帶子都值得試試,小提示係生蠔唔好燒太耐,否則會太乾同縮細曬飲品種類都好多之前係韓國飲過一隻水蜜桃燒酒好回味,估唔到呢度有!服務:侍應服務態度都好好,侍應仲會主動幫你換爐面,好細心。 雖然寫明用餐時間有限,如果無人等位嘅情況下,侍應都唔會催你賣單。價錢:唔計枝水蜜桃燒酒,每人先$198(加一),非常抵食
身為肉食愛好者嘅我,韓式放題當然係首選。
環境:

食物方面:
食物種類都好合理好足夠。

愛辣嘅朋友可以試下辣泡菜湯,好入味得黎又唔會好油膩。
必食:烤牛肋骨
肉質彈牙,一啲都唔韌,甜甜地好好味
其他肉類都唔錯
除左肉類,都有其他素食。
飲品種類都好多
之前係韓國飲過一隻水蜜桃燒酒好回味,估唔到呢度有!
服務:
侍應服務態度都好好,
侍應仲會主動幫你換爐面,好細心。

價錢:
唔計枝水蜜桃燒酒,每人先$198(加一),非常抵食