2023-11-16
之前已經食過荃灣嘅牛繁,佢哋嘅柚子胡椒雞腿本身自己都幾鍾意😗。最近佢哋係屯門Aeon個層開咗一人燒肉!係鍾意食燒肉嘅朋友仔嘅福音啊,一人套餐價錢好相宜,啱晒食得唔多又突然好想去食燒肉嘅朋友仔,套餐仲有唔同gm數嘅肉可簡。A10 大滿足 (蔥花牛胸花、汁燒肩胛片、味噌豬五花、柚子胡椒雞腿肉)呢個套餐可以一次過試晒佢哋唔同嘅肉,柚子胡椒雞腿我就最鍾意😋,之後就係佢哋嘅五花肉,肥瘦均勻調味都唔錯👍🏻👍🏻A2 Top1 人氣 (牛胸花、特選肩胛片、牛舌)每款一人套餐都已經跟咗前菜,飯同埋湯,佢哋嘅牛舌係厚切,我就鍾意食薄切多啲,呢個套餐我哋選擇咗鹽醬,肩胛片肉質尚可,牛胸花牛味濃郁,整體也不錯👍🏻。另外再叫咗個冷麵,食完油膩嘅嘢再食返碗冷麵去中和下真係好爽😽。..#烤肉#牛繁一人燒肉 #牛繁 #gyushige #日式燒肉 #一人燒肉 #yakiniku#荃灣 #tsuenwan #屯門 #屯門市廣場 #tuenmun
A2 Top1 人氣 (牛胸花、特選肩胛片、牛舌)