2023-01-09 121 views
星期日休息日,決定吾煮飯,叫外賣。諗起街坊介紹過熊貓小雲谷,川菜辣嘢,諗起都流口水二人套餐 $128🌸一口豚肉雲吞有五款餃子 六款湯底選擇 我揀了一口小棠菜豚肉雲吞 配 超人氣重慶酸辣湯 呢個最鐘意食,真係好好味,酸辣適中,好啱我口味 ,份量多些更好🌸 油蔥酥肉燥熱撈麵 撈麵配有菜脯丁 好香口 🌸芝麻鹽焗手撕雞手撕雞賣相一般,但味道很不錯 雞都夠滑🌸軟糯香甜紅糖糍杷自家製甜點,暖暖地,煙煙韌韌,甜度適中,餐後食好啱🌸氮氣雪梨水自家啖氣飲品,雪梨水啱晒食完辣嘢飲🌸冷泡洛神花茶手工冷泡茶,很不錯芝麻鹽焗雞川式涼麵 $52即撈手作川式涼麵 配有芝麻鹽焗雞,花生,青爪,菜脯丁 味道配搭一流孜然椒麻炸雞翼 三件 $24皮脆雞肉嫩,非常香口整體來說,一口雲吞酸辣湯,有驚喜,其他食物都好啱口水,吾怪得咁多人排隊買,當日買外賣時,見到店員做吾停📸環境指數🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻‍♀️服務指數🌕🌕🌕🌕🌑💰抵食指數🌕🌕🌕🌕🌗👅味道指數🌕🌕🌕🌕🌗⭐️推介指數🌕🌕🌕🌕🌗

二人套餐 $128
🌸一口豚肉雲吞
🌸 油蔥酥肉燥熱撈麵
撈麵配有菜脯丁 好香口
🌸芝麻鹽焗手撕雞
手撕雞賣相一般,但味道很不錯 雞都夠滑
🌸軟糯香甜紅糖糍杷
自家製甜點,暖暖地,煙煙韌韌,甜度適中,餐後食好啱
🌸氮氣雪梨水
自家啖氣飲品,雪梨水啱晒食完辣嘢飲
🌸冷泡洛神花茶
手工冷泡茶,很不錯

芝麻鹽焗雞川式涼麵 $52

孜然椒麻炸雞翼 三件 $24
皮脆雞肉嫩,非常香口

📸環境指數🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻‍♀️服務指數🌕🌕🌕🌕🌑
💰抵食指數🌕🌕🌕🌕🌗
👅味道指數🌕🌕🌕🌕🌗
⭐️推介指數🌕🌕🌕🌕🌗
2023-01-08
$70 (Dinner)