2022-08-23 1309 views
一個月之內食咗三次, 第一次係朋友介紹。來到才知道可以買現金券, 用現金券變相有折, 扺。第一次試食, 無買現金券, 食套餐, 價錢合理。第二次食, 任食, 買現金券, 抵, 掛住食, 無影相。今日第三次食, 因為抵食, 同另外朋友來。試主打蠔任食的套餐。今次中午後2:30食, 悠悠閒閒, 可以先影相。蠔, 鮑魚, 白貝, BB蟶子, 蝦, 全部任食, 正!其他肉我們只食牛肉. 澳洲M5及安格斯也可以。肉我都是蒸, 個餐可以蒸完打邊爐, 還有很多打邊爐食材。因為食海鮮加牛肉都夠飽, 所以只蒸就算。汽水之類正常品牌, 也有啤酒, 個餐包任飲。另外有熟食點心(正常)及甜點(好食), 加分。
第一次試食, 無買現金券, 食套餐, 價錢合理。
第二次食, 任食, 買現金券, 抵, 掛住食, 無影相。

蠔, 鮑魚, 白貝, BB蟶子, 蝦, 全部任食, 正!
鮑魚及白貝
鮑魚
BB蟶子

其他肉我們只食牛肉. 澳洲M5及安格斯也可以。
澳洲M5, 安格斯
汽水之類正常品牌, 也有啤酒, 個餐包任飲。
另外有熟食點心(正常)及甜點(好食), 加分。
小籠包及蝦餃
各類甜點
Other Info. : 可以直接打電話訂位。多人去的話, 先訂位比較好。 有時間的話, 中午後2:30食, 悠悠閒閒, 正。
2022-08-23
$375 (Lunch)
Dining Offer
Voucher