2021-02-21 379 views
轉角‧見 (荃灣)💛••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐點:•型男漢堡$64(加酸青瓜+$6)•芝士蘑菇漢堡$58•抹茶奶昔$38•凍薄荷朱古力咖啡$34(漢堡加正價飲品送細薯條或細沙律)••••••••••••••••••••••••••••••♥️食評:型男漢堡入面有漢堡牛扒、紅菜頭、蕃茄、芝士、流心蛋同沙律菜!非常足料!今次係我第一次食有紅菜頭嘅漢堡,無諗過都幾夾,多咗種清新嘅感覺。而且有流心蛋真係加晒分,令成個漢堡無咁乾之餘都令味道更有層次。相比起型男漢堡,芝士蘑菇漢堡就層次無咁豐富。芝士蘑菇漢堡入面有芝士、蘑菇、漢堡牛扒、蕃茄、炒洋蔥、沙律菜。味道都唔錯,蘑菇無啖都食到,不過洋蔥味唔算出,所以自己就覺得型男漢堡更啱心水~抹茶奶昔一般,比較水同埋抹茶味唔係太出。而薄荷朱古力咖啡就唔錯,唔會太甜飲到有朱古力味。••••••••••••••••••••••••••••••♥️特色:餐廳設有期間限定味道嘅漢堡,當日去就有催淚蝦堡同埋一個新
轉角‧見 (荃灣)💛
♥️餐點:
•型男漢堡$64(加酸青瓜+$6)
•芝士蘑菇漢堡$58
•抹茶奶昔$38
•凍薄荷朱古力咖啡$34
(漢堡加正價飲品送細薯條或細沙律)
♥️食評:
♥️特色:餐廳設有期間限定味道嘅漢堡,當日去就有催淚蝦堡同埋一個新年漢堡,催淚係指wasabi~都幾得意呢。呢度除咗漢堡之外,仲有其他食物,有fish and chips同幾種all day breakfast。
♥️小提示:店舖位置唔多,亦有兩張bar枱,bar枱影相ok,但朋友就覺得坐得唔太舒服,如果唔鍾意bar枱,請係店員安排入座之前講聲啦~

♥️兔兔的話:六十幾蚊一個咁多料又好味嘅漢堡真係唔易搵!不過長期好多人等位,要食真係要比少少耐性排隊啦!