2022-09-26 69 views
Walk in 食個early dinner 😋店面裝修得好有氣氛 卡位都好寬敞 坐得好舒服🫰一人比左一個靚靚口罩袋(好想拎番屋企收藏🤣)用qr code點單 食物好快就送到 好有效率🫶我地叫左個二人套餐同埋散叫左d 小食 飲品 甜品 👯‍♀️新二人套餐 ($252 +1)蟹籽沙律 有好多蟹籽 材料豐富 沙律菜都好新鮮 健康又開胃🫶吉列豬扒炸得香脆 皮薄肉厚 唔乾身 食得好滿足😊自選4款壽司(三文魚 北寄貝 芝士蟹籽 希靈魚)全部都好新鮮 飯量唔多 唔驚食濟👧鹽燒鯖魚表面燒至金香 肉質嫩滑乾爽 只有一條大魚骨 食得好方便✌️手打烏冬爽口彈牙 味道偏淡 連炸豬扒一齊食 味道岩岩好😋豬軟骨秋葵溏心蛋 ($55 +1)豬軟骨淋得黎肉質起絲 唔會淋到溶曬 口感唔錯 值得推薦🤗雪糕泡芙(6件) ($29 +1)泡芙內裡有冰冰涼涼既雪糕 甜甜地 好好食🥳

一人比左一個靚靚口罩袋(好想拎番屋企收藏🤣)

用qr code點單 食物好快就送到 好有效率🫶
我地叫左個二人套餐同埋散叫左d 小食 飲品 甜品 👯‍♀️

新二人套餐 ($252 +1)

吉列豬扒炸得香脆 皮薄肉厚 唔乾身 食得好滿足😊

手打烏冬爽口彈牙 味道偏淡 連炸豬扒一齊食 味道岩岩好😋

豬軟骨秋葵溏心蛋 ($55 +1)
豬軟骨淋得黎肉質起絲 唔會淋到溶曬 口感唔錯 值得推薦🤗

雪糕泡芙(6件) ($29 +1)
泡芙內裡有冰冰涼涼既雪糕 甜甜地 好好食🥳