2024-08-17 164 views
今日黎到葵芳食左一間好抵食既居酒屋呢到係用QR code落單, 有好多款式同唔同既便當我地叫左個春田便當, 有三文魚帶子甜蝦刺身, 三文魚好新鮮, 帶子鮮甜彈牙, 甜蝦就好爽口, 刺身好新鮮, 唔錯唔錯而鰻魚就好肥美, 食落個汁唔會太咸, 而且熱熱地好送飯便當仲有免治雞軟骨丸子串, 軟骨完全冇腥味, 反而有淡淡既雞肉香氣, 口感鮮美多汁加埋醬汁好好味便當係跟咖哩飯唔係白飯, 好有誠意, 咖哩係日式咖哩, 甜甜地唔辣既, 而且個份量超多, 滿到瀉咁濟, 好抵食我地另外仲叫左個雞扒蕃茄濃湯烏冬, 雞扒煎得幾好, 外酥內嫩 而個蕃茄湯食落好有驚喜, 因為真係好濃郁既蕃茄味, 係好稠唔係稀既湯, 加上烏冬好掛湯, 配搭著咁食好夾最後我地仲叫左北寄貝壽司和芥辣八爪魚壽司, 北寄貝鮮甜彈牙, 芥辣八爪魚爽脆可口, 呢到既壽司刺身認真唔錯, 幾出色總括黎講, 呢到係一個幾平民既選擇, 食材新鮮, 而且價錢唔貴, 份量又大, 值得黎食
今日黎到葵芳食左一間好抵食既居酒屋

呢到係用QR code落單, 有好多款式同唔同既便當

而鰻魚就好肥美, 食落個汁唔會太咸, 而且熱熱地好送飯

2024-08-10