2023-03-21
朋友見我鍾意食串燒就帶我尼呢到食🤭 地點非常方便 尖沙咀站行出去就見到太肚餓既關係就先order左碗粉絲 揀左豆腐 娃娃菜同大海蜆 扮下健康 碗粉絲超級大碗🤣 好彩2個人share 我地唔同類別樣樣都叫左啲 海鮮類叫左🔅蒜蓉大生蠔🦪 生蠔肥美夠海味👍🏻 🔅蒜蓉扇貝厚肉鮮甜 🔅鹽燒大海蝦🦐 大隻又爽甜 簡單既調味帶出左鮮味🌊🔅深海大墨魚嘴 大大粒又彈牙 🔅鹽燒多春魚 燒到勁乾身 愈𡁻愈香口 第一次覺得多春魚係咁好食😍肉類方面就叫左🔅豬頸肉 燒到乾身 逼出油脂 咬落唔會太油膩🔅牛舌芯 外脆內軟又爽口 仲勁香牛味🫶🏻🔅鮮雞腎同雞中翼就不過不失 蔬菜🥬類就叫左🔅秋葵 燒到好乾身 唔會滑潺潺 🔅蒜蓉茄子🍆 保留左茄子香 配搭海量蒜蓉 多汁又惹味😋丸類就揀左墨魚丸 中間明顯食得出墨魚粒 軟熟得尼帶啲口感 飲品方面揀左鹹🍋梳打同🍍梳打 無添加糖 解渴又健康😚😚😚呢到環境令人覺得好放鬆 一邊聽住輕快既音樂 一邊同朋友吹下水 食下串燒 開心🥳