2020-04-18
🍽菜式:西式🏠裝潢:工業風+文青風💰價錢:$100-150/人💬評分:🌟🌟🌟🌟4/5.門口係粉紅色牆,加上霓虹燈同乾花,好有心思同少女心嘅裝修。入到去見到裝修都好靚,加上懷舊嘅擺設,啱晒打卡📸🥩美國安格斯西冷牛扒$108當然要試吓慢煮牛扒啦😋可能因為係慢煮,鎖住啲肉汁係肉度,口感豐富。而且肉熟嘅程度啱啱好,唔算太生又唔會太熟,啲肉切開係粉紅色架😍配上一啲調味料同香料,呢塊牛扒物超所值!上面仲有隻鵪鶉蛋添🤣🍟黑松露巴馬臣芝士薯條$38呢個薯條好抵食!只係$38但份量好多!同埋個汁混和得好好,黑松露醬撈埋沙律醬,點落薯條度perfect match!一定要提嘅就係上面粒粒斑馬臣芝士🧀令薯條嘅口感同味道都有所昇華🤤而且一粒粒唔會令感覺好膩。🍕黑松露煙肉火箭菜蛋薄餅$108呢個薄餅好特別!係長方形唔係平時食開嘅圓形😆因為有好多餸同埋調味料,所以口感好豐富,食落好滿足🤤唯一可以將啲黑松露同香料平均咁分布喺個pizza到,咁就唔會切開食嘅時候整到好唔平均,一邊就冇乜味,一邊就好重黑松露味🤔
🏠裝潢:工業風+文青風
💰價錢:$100-150/人