2020-08-16
#小康之家 #抗疫 西貢開左間小店,賣無激素雞翼,雞翼有幾種口味包括蜜糖雞翼、勁辣胡椒雞翼同蝦醬雞翼等等👀仲有蛋餅🥞老闆做左好多年導遊,因為疫情嘅關係而開咗呢間小店,大家要去支持下!雖然呢間係小店值田老闆嘅服務態度好好!——————————————————————#抗疫套餐 $48套餐究竟有幾抵?就系$48可以食到2隻無激素嘅雞翼+蛋餅+一杯自家製羅漢果茶,食完都飽哂!小編揀咗勁辣黑胡椒味嘅雞翼、蛋餅就揀咗吞拿魚同芝士!我覺得黑胡椒味雞翼未至於勁辣😂可以再辣啲都得🤭不過食落去係幾好味,刺激到我味蕾😆蛋餅方面既材料好足,d吞拿魚多到爆出嚟🤤不過蛋餅有點淋身,無禁淋應該會好食d🤣杯羅漢果茶飲落無添加糖,呢d大熱天時好岩飲亦都覺得好健康!大家經過西貢嘅話不妨可以去試下👍👍好味指數:8.8/10——————————————————————📍地點:小康之家 (西貢)西貢福民路58-72號高富樓地下35號舖⏰營業時間:星期一至星期日12:00-20:00☎️電話:57037387#美食#相機食先 #蛋餅 #雞翼 #西貢美食 #台灣美食 #台灣菜 #小食店 #taiwan #taiwanfood #t
#小康之家
#抗疫
——————————————————————
#抗疫套餐 $48
好味指數:8.8/10
——————————————————————
📍地點:小康之家 (西貢)
西貢福民路58-72號高富樓地下35號舖
⏰營業時間:星期一至星期日12:00-20:00
☎️電話:57037387
#美食#相機食先 #蛋餅 #雞翼 #西貢美食 #台灣美食 #台灣菜 #小食店 #taiwan #taiwanfood #taiwanfoodie #saikung #saikungfood #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkong #food #foodssss___