2024-10-23 255 views
🕛中午去買餸買水果🥝咁啱撞到個街坊🧑🏻‍💼聊左兩句發覺原來大家都未食晏😄我哋見依家AEON裝修完喺超市隔離有個細版嘅food court✅咁就一齊喺度食個晏嚕🤗🥢我哋揀咗間做緊優惠嘅拉麵🍜$38就有碗辛辣肉醬拉麵🧑🏻‍💼街坊食辣呢碗👍我哋就揀自選組合嘅拉麵😍想要乜湯底、食乜就揀乜👅呢個好讚呀💯而且價錢仲好親民添🥢🌶️辛辣肉醬拉麵:呢碗我見到湯上面有一堆小山嘅辣肉醬🌶️街坊話味道唔錯👍辣d仲正👍🐷自選拉麵:我揀咗自選嘅拉麵🍜花多眼亂😍差唔多有成30款嘅日式地道菜式揀🥢樣樣都想試呀😛濃濃嘅豬骨湯底🐽爽口嘅牛蒡卷、厚厚又多汁嘅豬叉燒再加多隻流心蛋🥚唔錯🥳🐣自選拉麵:另一碗就試吓個味噌湯底🔥味道都唔錯✅拉麵底就好推介自家粗拉麵喇🍜我好鍾意食粗身啲嘅麵🥢有咬口又彈牙👅雞叉燒都好嫩滑😍配埋腐皮油揚就係一碗屬於自己嘅拉麵🍜有意思呀🥳🐤手羽餃子明太子:係呀係呀😅又係明太子呀✅呢個手羽餃子明太子脹卜卜又香口👍大滿足呢🥳📌加$9就可以距埋梔子花綠茶🍵草莓荔枝綠茶🍓好抵飲噃💯

📌加$9就可以距埋梔子花綠茶🍵草莓荔枝綠茶🍓好抵飲噃💯