2019-09-15 19 views
好耐冇食拉麵,今日就同朋友去左荔枝角到食拉麵。除左拉麵,呢間拉麵店仲有好多小食,而且仲係套餐可以選擇。呢到既野食分成松、梅、竹、菊四個唔同類別。自選套餐可以自由配搭,比起單點抵好多!我地點左兩個自選套餐。第一個係松梅竹菊既套餐,188蚊就有一碗拉麵同埋三個小食,真係好抵食啊!我地點左碗豚軟骨拉麵,炸豆腐、燒三文魚骨同埋北海道南瓜薯餅。拉麵既湯底唔錯,好濃郁,而且豬軟骨煮到好腍好入味,唔錯!小食方面,炸豆腐外脆內軟,再加埋香口既柴魚,好味道!燒三文魚骨好惹味!南瓜薯餅新鮮熱辣,南瓜蓉好綿密。我地仲點左另外一個松梅套餐,我地點左北海道櫻花蝦拉麵同埋串燒雞軟骨。櫻花蝦拉麵入面有叉燒、溏心蛋同埋櫻花蝦。燒到好香既雞軟骨!

拉麵既湯底唔錯,好濃郁,而且豬軟骨煮到好腍好入味,唔錯!
小食方面,炸豆腐外脆內軟,再加埋香口既柴魚,好味道!
燒三文魚骨好惹味!
南瓜薯餅新鮮熱辣,南瓜蓉好綿密。
燒到好香既雞軟骨!
  • 炸豆腐