2018-07-20
而家想係香港食個burger都唔平,閒閒地都成舊水,難得知道荃灣多價錢合理少少既burger,緊係要黎試下啦~今次就試下呢間小店,有名你叫,佢真係開係商場既角落頭位😂😂望住menu,我掙扎左好耐叫型男牛堡/煙肉牛堡好,想叫型男,但又怕流心蛋會整到成手都係,同埋唔知紅菜頭好唔好食,最後就食左最穩陣既煙肉牛堡,加一個正價野飲仲有細薯條送,我就揀左TWINING熱情果,芒果,橙茶。burger餐黎啦~第一眼吸引到我既係粗薯條,話就話係送既,但細薯條既份量一啲都唔少新鮮炸起,落啲鹽已經好好食。burger都冇令我失望,個牛肉扒好多汁,即刻我拎牛油紙包起個包黎食,啲汁都邊食邊滴出黎果茶好飲,不過原來係茶包茶,飲落都真係幾濃烈既芒果味。佢用一個玻璃壺泡住,不過啲水太熱啦,夏天就唔好點呢個茶啦😂