2010-10-29 65 views
呢日早落堂,就心血來潮想黎呢度食包做午餐。意想不到既係,呢間分店會有學生餐食。一個魚柳漢堡餐連飲品只係25蚊,唔怪得附近咁多學生過黎食啦。魚柳漢堡我幾鍾意呢度包,佢地既包係烘過黎。都算係幾脆卜卜,個包個質地唔會淋。呢個包先好食。而個魚柳就唔算大件,但食得出好有鮮味。絕對唔似某快餐店粗製濫造,果間快餐店既魚柳包貴之餘,但一都唔好食。而MOS既配料有洋蔥,食落真係有十二分惹味。粗切薯條薯條真係好正,好有薯味。對我黎講,粗薯條係好食。係有口感架,而且最重要既係。粗薯條凍左都幾好食架。凍鮮奶咖啡咖啡味好重,但又有陣陣既鮮奶味。整體上都唔錯,而且佢地好體貼。糖水係自已落架,可以俾客人控制甜度,值得一讚。雖然其他時段,MOS既套餐會貴過另一間快餐店。但我依然會幫襯,因為呢度真係坐得好舒服。而且食物既質素真係保持得唔錯,再有機會一定再黎架。
連飲品只係25蚊,唔怪得附近咁多學生過黎食啦。

粗切薯條
重要既係。粗薯條凍左都幾好食架。

厚切薯條

凍鮮奶咖啡
落架,可以俾客人控制甜度,值得一讚。

凍鮮奶咖啡

而且食物既質素真係保持得唔錯,再有機會一定再黎架。

2010-10-14
厚切薯條