2019-12-24 318 views
甘岩出黎荃灣西有野做就係附近見到cafe 就入去快食一個lunch之前有係度食過dinner, 人均二百到,估唔到weekend brunch 價錢又唔貴,試得過不過佢前菜唔係咩包同湯。。而係橙汁橙汁都係拎盒裝倒出黎甘我點左個黑胡椒蟹肉意粉,男友就點牛扒點知黎到個樣真係嚇左一嚇意粉只會見到好碎既蟹肉碎。。但個黑胡椒味。。。好似XO 醬炒甘感覺好似食緊XO 醬乾炒意粉。。無乜胡椒同蟹味食落都ok..但好似同預期差太遠依個牛扒黎到,我地以為係咪叫錯左漢堡。。因為expect 唔到牛扒夾埋係包入面跟住再揭開一睇,,牛扒變左一口牛甘既size..,唔怪之得係$65 加一。。。因為一塊牛扒佢應該可以分成三至四個餐。。食落係好食。。但真係覺得小家左d餐牌寫牛扒。。正常都expect 係一塊完整既牛扒,點知變左牛扒粒。。。我自己感受就好差,好彩味道ok最後飲埋杯咖啡就閃,我地一點黎食無bk 位就要兩點三交台之後都開始好多客黎坐爆左,睇黎都係價錢同味道取勝,可惜真係嚴重違反說明條例。。
甘岩出黎荃灣西有野做

就係附近見到cafe 就入去快食一個lunch

不過佢前菜唔係咩包同湯。。而係橙汁
橙汁都係拎盒裝倒出黎甘

我點左個黑胡椒蟹肉意粉,男友就點牛扒

點知黎到個樣真係嚇左一嚇

黑胡椒蟹肉意粉

感覺好似食緊XO 醬乾炒意粉。。無乜胡椒同蟹味

食落都ok..但好似同預期差太遠

安格斯牛扒配法包

依個牛扒黎到,我地以為係咪叫錯左漢堡。。

因為expect 唔到牛扒夾埋係包入面

跟住再揭開一睇,,牛扒變左一口牛甘既size..,

食落係好食。。但真係覺得小家左d

我自己感受就好差,好彩味道ok

最後飲埋杯咖啡就閃,我地一點黎食無bk 位就要兩點三交台

2019-12-22
$70 (Lunch)
安格斯牛扒配法包