2022-07-01
作為將軍澳嘅街坊經過左呢間餐廳好多次 今日終於黎試下✨照燒三文魚扒拼帶子定食(配烏冬) $108三文魚扒燒得好嫩好多汁 好簡單調味都好好食😋 帶子都幾鮮甜 👍 烏冬口感都唔錯 幾煙韌 配合鰹魚湯清清地咁😋✨蒲燒鰻魚拼照燒雞扒定食 $88個雞皮煎得幾脆同埋幾香 👍🤤 雞肉如果嫩啲有多啲汁會更好 🙈 蒲燒鰻魚甜甜地 都唔錯 👍 飯偏硬 我個人鍾意食硬飯所以覺得幾好🤣✨牛舌 $24好抵食好大塊 🤩🤩🤩 牛味同油脂感好香 推薦😋✨免治雞肉軟骨棒 $12我覺得有啲似麥樂雞嘅口感 不過多左啲軟骨 增加返啲層次👍👍👍✨帆立貝$18有四粒小帆立貝😋😋 鮮甜好味👍👍 👍前菜有沙律 好fresh 仲有啲定食都有配啲沙律菜墊底 幾有誠意總括黎講啲調味都係比較輕手 食落感覺好健康 侍應都好友善 同街坊打成一片 🥰 餐廳環境幾寬落舒服 仲要唔洗加一服務費 真係幾抵食👍👍👍味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$125
✨照燒三文魚扒拼帶子定食(配烏冬) $108
✨蒲燒鰻魚拼照燒雞扒定食 $88