2021-10-03
-鳴門割烹料理 🍽-⚠️只限星期六日及公眾假期12:00-14:00既午市90分鐘放題套餐☺️每位$238加一包一個主食🍽-🥢主食: 三色丼三色丼有拖羅蓉/海膽/三文魚籽😍平時食丼飯都要around $100所以連埋放題都算抵食🤣刺身份量都算唔錯亦好新鮮不過個壽司飯就綿左d唔夠粒粒分明😂-🥢主食: 牛肉野菜鍋因為有其他任食所以就廢是叫咁飽既主食😂牛肉鍋個味就正常壽喜燒味咁牛肉就多既正常肥牛但放心唔會太肥👍d菜浸住個湯索哂d味勁正最底亦有粉絲超入味😋-🥢任食: 刺身刺身都幾多選擇有成五款☺️有三文魚/油甘魚/鯛魚/八爪魚/甜蝦😍最估唔到竟然有鯛魚😋全部刺身都好新鮮👍另外餐廳會每位送一隻磯煮鮑魚好入味😋-🥢任食: 壽司壽司有9款唔逐一講因為都係d比較正路既壽司🍣😂主要推介三文魚/劍魚腩/赤蝦😉-🥢任食: 串燒串燒有4款需要唔算多但都叫有串燒必食既雞軟骨/厚燒牛舌/免治雞肉棒/冬菇/燒三文魚鰭😉三文魚鰭必點燒到個魚皮脆卜卜勁香又juicy😋-🥢任食: 小食小編推介炸芝麻雞翼/芝士年糕/吉列蠔😍鷄翼小編一個人食左4隻🤣佢個外皮炸到勁脆又有d芝麻粒入面仲好juicy😋芝士年粒煙煙韌韌好食👍如果覺得太乾
鳴門割烹料理 🍽
🥢主食: 三色丼
🥢主食: 牛肉野菜鍋
🥢任食: 刺身
🥢任食: 壽司
🥢任食: 串燒
🥢任食: 小食
小編推介炸芝麻雞翼/芝士年糕/吉列蠔😍鷄翼小編一個人食左4隻🤣佢個外皮炸到勁脆又有d芝麻粒入面仲好juicy😋芝士年粒煙煙韌韌好食👍如果覺得太乾可以叫碗麵豉湯潤下個喉嚨😂
🥤任飲: 飲品
除左有任食之外其實飲品都有任飲😉當然係汽水同果汁🤣唔想飲汽水可以試下d乳酸特飲唔算好死甜😌
🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅
🏅地址: 九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖