2022-05-19
大喜屋日日都咁多人排隊,今次嚟咗旺角店同樣人氣爆棚,差唔多坐滿晒!晚市放題食兩個鐘,唔同時段價錢會有少少分別,今次我哋book咗6:30,但要留意1.5小時就會last order,記得睇住時間落單!自助區有前菜、少量熟食、炸物,海鮮有蜆同青口。鍾意炸物嘅蝦多士,好酥脆!除咗食物仲有唔同酒類飲品、sake機、冷泡茶同果汁,好多選擇用QR code落單好方便,佢哋嘅壽司細細件但質素唔錯,最鍾意特色卷物系列,例如黑松露蟹肉帶子卷同埋芝士鰻魚玉子壽司,唔同口味配搭好新鮮。剌身都幾厚切下,而且都幾新鮮,特別係赤蝦又彈牙又鮮甜😍另外手卷有海膽同蔥吞拿魚,兩款都係細細件唔怕令你太飽,但質素都幾好唔怕腥!唔止壽司,連熟食質素都唔錯!烤菠蘿好香甜,鹽燒雞翼同牛油翠玉瓜都好香口。仲有燒青花魚,做到皮脆肉嫩,抵讚🙆🏻♀️