2021-01-31 73 views
今日去荃灣做野,經過睇到間餐廳做緊午市套餐買一送一咁抵,一於入去醫醫肚先。餐廳環境唔算好大,但佈置得好有日本Feel又有櫻花樹可以打卡都唔錯👍。叫左野食之後可以慢慢影靚相。午市套餐選擇多,有丼、定食、便當、飯可供選擇,所有定食會跟沙律、漬物、麵豉湯同御飯。今次叫咗極上壽司定食🍱同蒲燒鰻魚定食🍱。🍱極上壽司定食有10件壽司🍣+2件玉子🍳+中華沙律+沙律🥗+日式燉蛋🥚+烏東🍜,份量十足,壽司🍣好新鮮,海膽好鮮甜,帶子都厚身👍🏻,燉蛋又滑溜。食咗一半已經覺得好飽😂。.🍱蒲燒鰻魚定食,鰻魚大大條又厚身,覆蓋哂成碗飯,甜甜嘅鰻魚汁撈飯好開胃。即使呢個定食係送嘅,但完全冇因為係免費而將份量減少,呢方面好抵贊👍👍。.價錢優惠,食物質素又高,服務態度又好好,大推👏👍。.好味指數:😋😋😋😋4/5推介指數:😋😋😋😋😋/5抵食指數:😋😋😋😋😋/5.🍽 花居酒屋 (荃灣)📍荃灣海壩街108-114號荃碧大廈地舖

價錢優惠,食物質素又高,服務態度又好好,大推👏👍。
好味指數:😋😋😋😋4/5
推介指數:😋😋😋😋😋/5
抵食指數:😋😋😋😋😋/5
🍽 花居酒屋 (荃灣)
📍荃灣海壩街108-114號荃碧大廈地舖
2021-01-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)