2022-11-20 193 views
今次係旺角搵到間性價比高嘅餐廳!😃間餐廳都幾大,可能新開加上我去食個陣又係星期一晚,唔係好多人,兩個人都可以坐四人卡位🤣我地想試多幾款嘢食,所以淨係嗌左一款主食,其他都係小食或者卷物🤣雖然碟多春魚個樣有啲猙獰😂但唔腥,幾好味的仲有叫左個日式咖喱豬扒飯黎填飽個肚。覺得呢間餐廳啲食物份量都幾足。豬扒同皮唔會一夾就分開,咖哩汁送飯一流😚火炙三色卷。有帶子、吞拿魚同三文魚。雖然覺得啲醬有少少蓋過左魚嘅味道,不過整體都唔錯最尾嘅一碟小食係牛油帶子,係我覺得個晚最好食嘅一樣😚佢嘅牛油味好香,帶子大大粒口感好好,雜菌本身香之餘吸埋牛油嘅香味,用黎送飯或者就咁食都好正👍🏻以上每樣嘢都唔過$100,成餐飯兩個人食都係$312,係旺角鬧市可以搵到咁嘅價錢咁嘅質素,值得大家一試!