2022-09-23 293 views
☘️前幾日約咗朋友響元朗Yoho mall 睇早場,一早去到見仲有少少時間就諗住去飲個咖啡!見戲院隔離就有間面包店咁就順便食個包頂吓肚先😜 而且仲有少少坐位可以坐埋響度食,不過就簡簡單單嘅裝修,快吃嗰隻!☘️住響元朗嘅朋友介紹呢間啲面包好食,話佢阿媽食勻呢個商場嘅面包店,都係paper stone 最好味。我哋見早餐有幾款面包sandwich 可以揀,配埋咖啡只係四十幾蚊,所以就揀咗兩款唔同嘅開心share! 一個火腿芝士牛角包🥐同一個三文魚碎蛋包,咖啡就要咗cappuccino, 我杯係加大咗嘅!論價錢算係幾抵食,因為一杯咖啡都要三十幾。等於加十蚊就有個sandwich 了!☘️面包味道都算唔錯,係軟熟嗰隻,偏日式,但係我個人比較喜歡歐式酸種面包多啲,所以沒有太大驚喜,估計未必會再特登買嚟食了!

2022-09-20
$42 (Breakfast)