2019-12-09 100 views
同男友買完盆栽🎍係花園街附近搵嘢食🤤見呢間啱啱轉左牌開店就入去試吓❣️我地坐左係卡位🙃地方都幾闊落坐得好舒服😌而且裝修好有去左當地🇯🇵嘅感覺❣️卡位有啲咕𠱸而且仲係白雪雪好乾淨呀👍🏻仲未算太餓所以就叫左個主食➕小食share就算🙃入正題先❣️🔺鮪魚三色丼🔺套餐附送麵豉湯同埋小食炸雞軟骨❣️首先主食有三款拖羅刺身🤤顏色吸引見到已經流口水🤩仲要超厚切👍🏻新鮮又多油脂口感豐富❣️飯有啲青瓜絲➕酸疆➕紫蘇❣️無咁寡✅另外炸雞軟骨有啲似濃味版嘅麥樂雞味🤣略嫌有啲咸同油左啲🥺🔺韓國馬糞海膽一板🔺嘩😍密密麻麻嘅海膽呀❣️鮮黃色呀🤩望落去好新鮮👍🏻一啲腥味都無❣️另外wasabi係即磨食落去一啲都唔辣同攻鼻❣️同場仲有啲青瓜同紫菜可以包著食✅中和肥膩感❣️🔺豚肉露荀卷🔺露荀好爽口無渣👍🏻豚肉包得好紮實唔鬆散❣️夾起無難道👍🏻🔺三文魚腩壽司➕日本帶子壽司🔺兩款壽司都好肥美兼入口即溶❣️🔺日本青椒仔🔺好多木魚呀🤩比平時食嘅青椒再軟身啲👍🏻🔺甜薯仔🔺用左牛油煮✅唔錯👍🏻🔺Redbull梅酒🔺飲完好醒神❣️開車好精神😂題外話❗️menu唔算多選擇❣️食套餐化算啲🙃

🔺日本青椒仔🔺好多木魚呀🤩比平時食嘅青椒再軟身啲👍🏻

🔺甜薯仔🔺用左牛油煮✅唔錯👍🏻

🔺Redbull梅酒🔺飲完好醒神❣️開車好精神😂

題外話❗️menu唔算多選擇❣️食套餐化算啲🙃
2019-12-08
$255 (Dinner)