2021-02-04 69 views
杏花邨商場除左睇波鞋之外,地下全層都係食肆,可以話係食肆嘅集中地,同舊同事午餐聚一聚,揀咗門口有好大嘅旋轉木馬餐廳Cafe Paradise🎠一到步就有位,店只亦很有禮貌地帶入座☺️店鋪夠大,而且座位尚算闊落。同舊同事各自點左個lunch set😋配有忌廉湯同飲品😆1️⃣香煎雞扒配蒜蓉汁(配飯/意大利粉/薯菜)- 我揀左配意粉🍝 雞扒非常大塊而且好嫰滑,啖啖肉,可能係我配意粉嘅關係醬汁唔係好夠,問店員可唔可以要多少少,店員好快就拎多少少醬汁☺️讚2️⃣香草欖油煙肉雜菌意大利粉-份量充足,唔想食太多肉嘅朋友可以考慮揀呢款意粉,,份量唔會似其他Cafe咁好細碟,絕對夠飽的,而且又不會太油膩🍝

同舊同事各自點左個lunch set😋配有忌廉湯同飲品😆

2021-02-02