2024-02-04 62 views
今次我哋嚟到中上環搵嘢食🥢,想喺呢頭搵個抵食嘅異國菜午餐☀️,就可以嚟呢度試下😆。呢度午市套餐份量超級多😍,而且包埋飲品🍹,就算要啤酒🍺、東南亞特飲都唔使加錢💰。.🐣李派海南雞飯拼白胡椒肉骨茶($118)海南雞好有東南亞嘅感覺💕,用嘅雞款好重雞味🐔,雞皮都好有膠質,點埋海南雞醬好好食😋。椰汁飯嘅味道好香🌴,配埋雞油香好特別🍚。肉骨茶味道好濃郁🐷,肉香味、白胡椒味💥好惹味。.🐮巴東牛肉配米飯($85)牛肉嘅肉質好好🐄,軟腍而且好入味🤤,配埋香口嘅花生、魚乾🐟,好送飯。一啖可以食到牛肉味、甜香嘅牛腩醬汁味👅。.🦐香辣大蝦串燒($65)大蝦全部已經剝咗殼,好貼心🥰。而且肉質都好厚,咬落去好有口感🫦。本身嘅燒烤辣醬已經夠晒刺激💥,如果鍾意食辣嘅朋友🌶️,仲可以點埋額外辣椒醬㖭。
🐣李派海南雞飯拼白胡椒肉骨茶($118)
🐮巴東牛肉配米飯($85)
🦐香辣大蝦串燒($65)
2024-02-04
Type of Meal